Je v nás
stále přítomna
plná prázdnota.
''Výsada člověka spočívá v možnosti ne mít to, ale poznat to, být tím vědomě.''
To jemné
tiché
pevné
soucitné
nic a vše,
jen odevzdat se PRAVDĚ.
Ne každý to hledá a nalézá. ST.
24.03.2024 20:34:10 | Paulín
Máš pravdu, je možné, že se to začíná dít až když člověk pochopí, že ve světě nenajde štěstí, po kterém touží...
25.03.2024 07:12:02 | paradoxy
znamenité, shovívavé, bohaté, blízké, nadčasové a upřímné dílko uspořádané v zajímavé produkci barev nekonečna v střízlivém opojení vší laskavosti harmonie vesmíru.
24.03.2024 12:01:44 | mkinka