Anotace: z mých snů
stopy zmizely, ale ty se vracíš
tlukot srdce
to je nebe v tvých očích?... Proč mlčíš?
propadám panice
(vždycky to jsou modrý oči)
čtyři ráno
rozmazané vzpomínky
sny a prázdno
neovládám to… seš v nich ty
TY
smál by ses, to vím
zdálo se mi o jediném
byl to jen tvůj stín
a já řekla
pouze
provinile a tiše
promiň
Promiň.
Hodně silné a moc dobře napsané...
26.03.2024 21:43:02 | cappuccinogirl
Děkuji, sny jsou těsně po probuzení stále živé a (jak řečeno) silné.. Takže je to přímo fresh čerstvé :D
26.03.2024 21:54:31 | zatoulané kotě