V noci mě ze sna probudí pláč
Otevřu oči a dívám se do tmy
Poslouchám nářek, co nebere konce
A slyším jen : " lásko, tak strašně chybíš mi"
Ten hlas přeci znám, vždyť slýchám ho často
Zkouším ho utišit, chce to však čas
To jen mé srdce zas mělo sen o tobě
Bude to trvat než zhojí se zas
Tenhle noční hlas
zaslechla řada z nás
a ten čas...si leckdy dal na čas:-(
26.03.2024 23:40:57 | cappuccinogirl