A zase úplněk
Nedá si pokoj
mysl čechrá,
v posteli moji
oči větrá.
Táhne mne ven,
snad vzkaz nese,
na cestu svítí
i v temném lese.
Dnes tunel bílý
v ložnici naší,
dělá si cestu
světlem ji značí.
,, Nepůjdu za tebou
máš to fakt marné,
ty tvoje cestičky
jsou trochu zrádné."
Hezky pluj po nebi
a dělej okrasu,
zvedneme hlavy své
dáš nám třpyt do vlasů.