Stáli jsme na okraji vesmíru.
a hvězdy zářily, tichým světlem.
Stiskls jsem tvé horké ruce ve svých dlaních...
Kulatý tanec planet
nás roztočil v beztížném tanci,
za melodie kosmického snu.
V slavnostní záři třešňových květů
nás na Zemi čekalo jaro.
Jaro ve svém probuzení,
dává mnoho, včetně snění...
Krásné a pohodové velikonoce, Honzí (*) a PPÚ*
30.03.2024 11:50:45 | Emily Říhová