Člověk životem
bloudící,
co samotu
ve svém vínku má.
Co občas svůj život
rozebírá nad sklenicí,
a přemítá o tom
být s někým nebo sám.
Samota jeho útroby
temně tíží,
rád by rozbil
ten svírající rám,
životem procházet
zas bez obtíží,
a vědět, že není
v tom jen sám.
Není v tom sám...
Takové vnitřní rozjímání... je proklatě lidské...
27.03.2024 20:01:42 | cappuccinogirl