Dva němí zbrojnoši
uprostřed vřavy
sekají sekají
sekají hlavy
ty hlavy padají
jak ostří přede
a šiky zelené
ustrnou hnědé
hodiny běží
nebe se kalí
dva němí zbrojnoši
dva pozůstalí
mlčky si senem
stírají meče
zabili den
zabijí večer