Hledám bránu, co ukáže mi jiný svět
Ten, kde svobodně bych napsal pár vět
Jen zhasnout tady
A ocitnout se tam
Nebýt jen otrokem tvých slov
Jako pták hledal bych si bezpečný krov
A s proudem svobody
Zase našel bych sám sebe
Možná, že moudrý muž mi ukáže cestu
Kudy došel bych k zapovězenému městu
Tam sám mezi cizinci
Znovu bych získal vůli žít
Ta brána je za řekou, u stoletého stromu
Dovnitř zve strážce a já věřím tomu
Že cesta sem nebyla zbytečná
A já mohu znovu vztyčit hlavu
Doufám, že navždy potrvá můj sen
Aby vše nepřišlo nazmar jen
Když konečně jsem našel místo
Kde znovu dýchá moje duše
No ale tohle je hodně dobrý... asi mrknu na zdroj inspirace, probudil jsi zvědavost...:-)*
28.03.2024 00:21:02 | cappuccinogirl