Kdybych...
Kdybych měla moc
vrátit čas zpátky,
vrátila bych čas
do školní docházky.
Snad ani né pro vzdělání,
ale pro zážitky,
třeba, jak jsme si hráli
s panenkami na maminky.
Na první lásky,
z trvalé, kudrnaté vlásky.
Zarudlé líce,
s první pusou, starty na měsíce.
Bezstarostný život
plný srandy a trapasu.
Obejmutí chlapeckou rukou,
tehdy hýčkána v času.
Obklopená velkou rodinou,
né jenom anděly.
Jsem vdečná i za ně,
dávají mi naději.
Škoda, nelze vrátit zpátky čas,
nyní bych byla zdravá, bez zábran.
Důležité že žiji, bojuji,
někdy trpím, někdy se raduji....