Notování
Anotace: nota za notou kráčí svojí samoutou...
na domovních schodech
o objetí tónů
slunce zlatilo mi hlavu.
A hlavou plavou
táhly mraky
bílé cáry vlny.
Na jazyk se drala slova
bůhví proč a bůhví jak
možná - jen tak.
Jen tak a pro nic za nic
seděla jsem na těch schodech
s neznámou písní na jazyku
/dost bylo mučedníků/
chci žít!
Komentáře (2)
Komentujících (2)