S jazýčky
očekávajícími hostii
slunovrat posunutý o tři pštrosí
kaňky v herbářích
v jitroceli
na cestě paní s deštníkem
plná pobíhajících psů
vyhaslá planeta
v loži milenců
za rohem číhající muž
kaskadér s pedofilními sklony
vlásky na noži
divadelní propriety
vázy s klavírními strunami
množiny posledních vzdechů
marionety výletů
kostel bořící se
pod tíhou lidských hříchů
odpověď smrtelníků
na zítřejší menu
PS.
vyskočil jsem raději z vlaku
dříve než mě vyhodí
s vaničkou plnou dětí