Říci "A" a myslet "A"
Jsou věci, kde býti mají dva.
Nemyslet "B" či "C"
v noci tma
To slunce je den a né tma
ve světle nic se neschová
Jen vidět svýma očima
Tam končí tma, a světlo začíná.
Ano, světlo začíná.
28.03.2024 14:44:35 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?