9.3.2024
Obdélníkový vesmír podle mnou,
a v praxi duchovní nade mnou.
Šedé oči hledí do mých, zatímco se sklánějí,
pohled lačně klouže po kůži,
inkoustem označené,
pohybem přes volný top odhalené.
Chtíč tak zřejmý a přitom tak tajný,
za formálnost schovaný.
Horké ruce jako had obtáčí mě v pase
a dech se sjednotí.
Plodnost jako květina v útrobách se rozvíjí,
blesky v žilách kolují
a ač ležím nehybně, nitro blahem se svíjí.