Vem do stříbra noci
můj těžký stín
hladinou
kterou se proniká
a všechno se změní
změní v dým
až mysl tvou
zhltne panika
a budeš jen křičet
nahá...
Víš
to proto že nejsi
nekřičíš...
MOC SE MI LÍBÍ****ST*
29.03.2024 12:12:30 | Frr
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?