Před chaosem všedních jsem uprchl
Majestátem přírody daleko za městem jsem se nadchl
Ve stínu lesa našel jsem klid
V myšlenkách svých jsem se rychle ztratil
Závan větru poryvem svým mě zchladil
A pošeptal mi do ucha otázku.
Když podíváš se před sebe, co vidíš?
Je tam to, co hledáš? O čem sníš?
Nebo jen prázdnota, bolest a zklamání?
Vidím vše jasně bez jakýchkoliv nadějí
Už trvá to dlouho, co brodím se života závějí
A nedávám si už žádných cílů
Všechny mé naděje, plány, sny i lásky
Shořely na popel, tak jako všechny mé na štěstí sázky
Otupěl jsem vůči snahám všem
Vidím jen smrt, jak zemřu ve spárech osamění
A celý můj bídný život padne v zapomnění
Pak stejně jako ty budu jen lehkým vánkem
Velmi citlivé, přírodní lyrická a melancholická báseň.zaplat pan bůh za každou vypsanou emoci,co pomáhá vše překonat a jít dál přes únavu a bolesti života vepsané velikou duši.
29.03.2024 12:29:38 | mkinka