Drahý synu
Dnes máš narozeniny.
Den kvetoucí i jiný.
Ve vteřinách
procházím Tvé první chvíle života.
Miluji Tě.
Rozzpívám to do světa
a kéž Tobě v ústrety
jde šťastná kometa.
Je to už 23 let,
co řekl porodník,
že mám syna
a smál se,
že máte totožného jména.
Rodit Tebe
byla krásná dřina.
Jsem tu pro Tebe
a stálá.
Přečteno 99x
Tipy 27
Poslední tipující: Misha, Jan Kacíř, Paulín, Helen Mum, Marcone, Lexi, Kan, Tomcat, Marťas9, kozorožka, ...
Komentáře (12)
Komentujících (5)