Velikonoce
Kuřátko žluté, pomlázko spletená,vajíčko barvené, vodičko studená.
Symboly šmigrustuprovoněné beránkem,jarních přírůstku, procházek nad ránem.
Ogárků nedočkavých, dcéreček vysmátých, hochů napojených, děveček opláchlých.
Hlavně žádnou vodičku, Marťo!:-)
31.03.2024 10:49:36 | Žluťák
Díky Žluťaku, šmigrustníkům řeknu ,, Budeme na sebe hodní ", místo vodičky dáme valasskou...
31.03.2024 12:44:10 | Marťas9
Lepší:-) Užívej:-*
31.03.2024 12:45:40 | Žluťák
Díky, pěkný den.
31.03.2024 12:47:24 | Marťas9
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?