když se ve větru
začne hýbat houpačka
je to znamení
stahuji markýzu
aby se v poryvu neutrhla
točím klikou
a pozoruji
jak po obloze uhánějí mraky
kdybych na ně (třeba
připínáčkem)
přidělal vzkaz
kam by doletěl?
je to už druhá houpačka
tu první
jsem stavěl pro děti
tahle je pro vnoučata...
o kuchyňskou linku
opírá se En
píše seznam nákupu
přijede celá rodina
budeme mít oslavu
stojí si tam, předkloněná
jenom v tričku
a její bílá prdelka
na mě hází odlesky
mrkám po ní
po očku
a ona mi šeptá: ,,ahoj
pojď si se mnou hrát,,
neovládnu se
nechám markýzu markýzou
a uháním do domu...
En slyší mé kroky
otáčí se ke mně
a z jejího výrazu je znát
že mě ulovila
říká: ,,pořád to funguje,,
v rychlém kroku
porážím stolek
sundávám si košili
a dodávám: ,,dokonale...,,
Tohle ty holky uměj... tvaří se, že nic nedělaj a přitom dělaj:-)
Pěkná, užívej svátky!
31.03.2024 11:31:53 | Žluťák