Jaro rozkvétá v jemných barvách
a vzduch je prosycen vůní květin.
Jasné slunce jako zlatý paprsek
opět proniká větvemi stromů.
Trávy na polích se zelenají jako naděje,
ptáci vesele štěbetají ve větvích.
V tento den je srdce obzvlášť otevřené,
jsou tu Velikonoce, svátky světla a radosti.
Kostelní zvony hlasitě zvoní,
lidé se scházejí, aby pozdravili ráno.
Jasný obraz vzkříšeného Krista,
se nese do chrámu jako svatý poklad.
Velikonoční vajíčka, krásně malovaná,
symbolizují nový život a naději.
Lahodné velikonoční koláče -
to vše nám připomíná zázrak vzkříšení.
Ať je tento den světlem v srdci každého z nás
a víra v zázraky silnější než jindy.
Velikonoce jsou svátky lásky, naděje a pokoje,
vzkříšení světla, které je stále s námi.
Veselé Velikonoce!