Znovuzrozený
Anders Celsius by se divil
jak jeho stupně mají zrychlení
z nuly na dvacet
jakási ambiciózní moucha
využívá parapet jako pódium
a jede ten svůj beatbox
netleskám
plácám
Ještě jsem nevyměnil
své zimní tepláky
a tak se mi lehce potí
podkolenní jamky
bacilům v krku už musí být
docela trapně
že se v tom horku
stále drží za ruce
tak si dám ještě naposledy
líbačku se strepsilsem
čímž vyjebu s tou jejich
romantikou
spolknu pár otravných situací
a rozjedu se výtahem kousek nad peklo
kde pak ze dveří roztáhnu křídla a ....
hned je zase zatáhnu
vypadal bych jako
velkej hmyzí strejda
a to není bezpečný
proto se pokorných krokem
vydám vstříc slunci
abych zase jako
znovuzrozený atlet
vrhal svůj stín
na tuhle boží Zemi
Přečteno 93x
Tipy 15
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, Sonador, Paulín, IronDodo, Marten, cappuccinogirl, Anfádis, Iness, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)