Ježíš Kristus
Jenž vstal z mrtvých
Symbol víry a naděje
Naděje a víra
Nikdy neumírá
I když se dlouho nic neděje
Ten, kdo v srdci světlo nosí
Temnotu a chmury odhání
I když je v noci tma tmoucí
Ví, že jednou přijde svítání
Někdy konec není koncem
Krev se ve víno promění
Kdo v sobě chová lásku a víru
Ten v srdci má jiskru vzkříšení
Moc pěkná kozorožko.
Chtěl bych aby se mi změnila krev ve vino, byl bych první člověk na světě, kterýmu by naměřili 12 procent alkoholu:-)
31.03.2024 19:52:08 | Žluťák