Míjíme se
tak jako potkávací světla
kde roje nanočástic prachu
zešednou
na kůži z namodralých rtů
kde slova vibrují jak vzteklá
a břitem odhalují
propast bezednou
-------------------------------------------------------
Míjíme se
snad pro tu pomlázku cos pletla
a nebo bílou hůl
co děti nezvednou
a nebo jen
abys mi v slzách neutekla
když zdobíš kraslice
a já se zpíjím
tmou