Zase k nám přijely kolotoče,
veliké stroje na zábavu,
ale též potrava pro červotoče,
principál, z toho, má těžkou hlavu.
Střelnice hýří růžemi z papíru,
chlapci se před sebou vztahují.
Úspěchy měří výškou Pamíru,
a nad nimi oblaka bílá plují.
Lochnesska s rachotem pádí,
kdo nemá strach, ten jede.
V labuti spí opilí kamarádi,
zhroucená těla, tváře bledé.
Nebe je modré, slunce plane,
všude jen lidské veselí.
Prožili jsme chvíle nečekané
a k tomu měli pěknou neděli.