Spadané lístky magnólie,
okvětní loďky na asfaltu
brázdí si cestu dnem, když lije
v dubnově mokrém z nebe kvaltu.
U brány k moři mají schůzku
s lupínky meruněk
a dříky pampaliček.
Díváš se...
mám jarní blůzku
namísto tlusté vrtstvy triček.
Zas bubny bijí v kůry stromů,
na odiv odliv zimy hlásí.
Táhnou mě ven z těsnoty domů..
už nepřemýšlej
... o počasí.
Prostě slovo lupínek je nej. A magnolie je nej kytka. Teda keř. A kolenatý holky jsou nejlepší. Zvlášť takhle po zimě. Byť by byla teplá.
02.04.2024 07:26:08 | twisted.wicker
slunce již svléká tolik triček
jen já jsem jediný nevinný
dávám si schůzku
až dubny bubnují
ale jak bych zřel blůzku
zabásním v dychtící krajinky
miluji :)*
01.04.2024 14:01:05 | J's ..