V hloubi srdce trýzní
to jen ego v písni zpívá
Proč?
stále jsem živá,
teď i šťastná bez prvoplánu
prostě jen tak, že vstanu
Těším se,
snad i sama umím být
Myslíš?
nechceš se poradit?
Mlč !
však radím se stále,
teď chci jen být
nechám to,
hravě !
Krásný luxusní návrat do tvorby a mám z tebe velikou radost.pis dál srdce to potřebuje.
01.04.2024 14:33:59 | mkinka