Vůně jara
Cítíš ten vánekbrzkého jara...Květiny kvetou, slunce nám mává.
Tráva se zelená,zahrádka čeká,krtek vykuklzem je měkká.
Rána jsou ledová,přes den je teplo,tak už to býváza humny léto.
krtek ač slepý ke slunku se lepí...
02.04.2024 09:05:29 | enigman
Tak, tak dík za komentář
02.04.2024 09:52:53 | Marťas9
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?