Viděla jsem bažanta
Krása per
i skvost pole.
Paleta jala
harmonii pohody.
Ach, ty milý.
Zobal v brázdě sám.
Já objala
ho v myšlenkách.
Tam za Prahou,
kde venkov má toulky rád.
Tam navštívil mě
v záři barev katedrál.
Honosný, barevný pták.
Příroda je plná divů
a maluje
bez rozdílu světadílů.
Ach, bažante.
Princi rozkoše.
Ať krásně se Ti zobe po světě.
Přečteno 89x
Tipy 32
Poslední tipující: Misha, jort1, Paulín, Jan Kacíř, RadekČ, IronDodo, Alala, Iva Husárková, Ondra, Iness, ...
Komentáře (14)
Komentujících (6)