Jako tep srdce
v konečcích prstů
bubnuješ do mých skal
jak divoká řeka
mnou otvíráš cestu
kterou sem nepoznal
tvé bezmračné nebe
tam v brokátu hvězd
třpytí se nahotou
a okna všech dobytých
kamenných měst
kryjí nás samotou
Krásná...:)
03.04.2024 22:27:49 | Dreamy
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?