pískoviště plné jedovatých jehel
pod schodištěm bohatého domu
postávají hříšnice s křížky na dlouhých řetězech
na podnosu drží ve vodorovné poloze
skleničky jedu
s tou lebkou a hnáty na vinětě
s rozevřenou náručí k nim běží dítě
malý dobyvatel ztracené archy
namočený v krvi šestihlavé saně
aniž si toho byl vědom
přešel bludný kořen a pořád mu ještě hučelo v uších
čekali na asteroid smrtící
již strašně dlouho
už ani smrt nežila
jen její kůň se pásl
na divných stránkách božích knih
tetování plné slibů
co jdou pod kůži
vnímal jsem paradoxy pravd mojí mámy
PS.
tak dlouho se chodí se džbánem
až se paměť utrhne
Tady se spíš cosi...urvalo ze řetězu:-)*
Super
Tvou fantazii bych chtěla mít... občas...pučenou:-)
03.04.2024 21:27:06 | cappuccinogirl