Kde máš koule?...:0))
Seber koule
a pojď na TO...
Na co?
Na cokoliv,
pro co stojí za to žít,
snít, bdít,
noční můry zřít
i s ostatními se muset přít...
Tak
přesně
NA
TO
:0))
...čekám, až Ti to dojde,
slunce v tvé hlavě vyjde
a začneš CHTÍT
jen
BÝT a šťasten DLÍT
můžeš vše...
...jó...já se budu RDÍT.
...to mohu Ti slíbit..:0)))
Přečteno 126x
Tipy 9
Poslední tipující: jort1, IronDodo, mkinka, piťura
Komentáře (8)
Komentujících (4)