Vladislav Rohling
Dívám se na obraz
Karlovu mostu.
Kostýmy,
co jsou z jiné doby.
Praha je jiná
a to mě vábí.
V pozadí všeho
se autor směje z nebe.
Ve stínu duše nevěděl,
že v jeho díle
detail kvete.
Stále je v aukčních síních.
Procházím se tam
a je mi krásně
a kdosi mi podá rámě.
Malíři,
je krásné jak ztvárnil si
lásku k Praze.
Miluji tu snahu
vidět svět krásnější
v barvách Tvých dlaní.
U obrazu Tvůj odkaz
dá křehké zamyšlení,
že žena má cit v Tvém podání.
Tak jdeme na výlet
o pár roků
a líbejme kresby
do noci rozednění.
Přečteno 87x
Tipy 22
Poslední tipující: Misha, jort1, Jan Kacíř, Iness, Paulín, Tomcat, IronDodo, Ondra, Iva Husárková, cappuccinogirl, ...
Komentáře (0)