Visíš si na mě visíš
jak stará zedraná kůže
hrozbo má skrytá
s tlamičkou krysí
která mne hlodáš
dokud jen můžeš
dokud ti nepodám
pár zrnek jedu
abych si zachoval
rozum i tvář
abych se nestal
jedním z těch vpředu
hamižník darebák
zloděj a lhář