Anotace: neuražte se, není to nic o jménech jako takhle jen jsem si pojmenovala nějaké "pocity".. a upřímně ani neznám lidi s některými z těchto jmen :)
respektuji tvůj názor jen ale dodávám že asi neznáš moc můj styl protože tahle básen se mu docela vymyká... většinou píšu úplně jinak.... :)
09.04.2007 20:33:00 | Marketka3x3
no asi jo...já mám pořád co vylepšovat.... :) a jinak děkuju... příště si dám na kulhavé rýmy pořádně bacha....
no zase tak drastická nejsem.... doufám ;)
06.04.2007 19:19:00 | Marketka3x3