:-)
O víkendu jsem jednoho parchanta taky honila ve špajzu. Jsem celkem tolerantní, ale moli mě fakt serou, pardon :-). Mají podobný jídelníček jako já :D. A kdyby to alespoň snědli. Ne, oni to ožižlají, udělají bordel a jdou o pytlík dál :-)
Ale jak vyjde slunce, tak je hned lépe, že ;-)
Krásný den, Jitko :)
05.04.2024 08:25:36 | kozorožka