Čekání na zázrak,
náznaky pochybností.
Hledání maličkostí
Dny plynou dál.
Přijde, či okolo se toulá
snad náhoda je to pouhá
Bloudí
sám sebe nehledá
Co zázrak je?
Ta chvíle kdy nastane?
Jindy, jinde, jinak, jiným
a proto jsou sny.
..ne oči, ale srdce dokořán:)
Pak to cinkne.
06.04.2024 06:36:35 | Dreamy
A mysl bez předsudků
Pak tiše spočinout
Svou náručí v náruči obejmout
06.04.2024 13:43:29 | Protos1182