Čmelda
Tlouštíku barevný
okraso léta,
slétl jsi na kytku,
zrovna rozkvetla.
Nemohu odejít
sleduji tvou píli
třepeš se nad kytkou,
abys ji opylil.
Jsi prostě jednička
i když jsi čmelda,
z květů vyrostou jablíčka
jedna, druhá , třetí bedna.
Milá čmeldovská:-)Jo, příroda má svý velký kouzlo...
Krásnej den, Marťásku:-)*
06.04.2024 10:00:52 | cappuccinogirl