z těch hezkých věcí
co mi život dal
ráno je nejkrásnější
z hnízd první noty
pak slunce nad lesem
v kapkách rosy diamanty vzbudí
a první políbení
když oči otevřeš
Ach lásko, jsem tak ráda, že jsi tady
a vůbec nevadí mi
že umírám hlady
a ani že tvé nohy strašně studí
Co na tom, že nohy studí...když láska hřeje...
Krásná báseň...ráda se k ní vrátím:-)
Přeji příjemný podvečer:-)*
07.04.2024 18:29:50 | cappuccinogirl