.... písmenka....
-Slova a pocity-
Strom
-v hlavě ~ piliny-
Vzduch voní ale čím
Nevím to nevím - nepovím
Teplo a klid
být - snít
Tohle se mi moc líbí. Je to jak volný plynutí asociací... paráda:-)*
08.04.2024 12:11:54 | cappuccinogirl
Také ráda sním. Sny dávají žít.
08.04.2024 11:35:08 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?