~~~~~~~~~~
Chci přeskočit
na chodníku louži
na které pluje padlý květ
jako ten koráb v moři
co pluje tam a také zpět
vyloží
námořníky a mořeplavce
cestující a čínské kupce
ti mají čaj a pravé hedvábí
v přístavu v té mé louži
za úsměv prodají.
Ale asi ne.
Nic nechci odložit už na zítřek
co dnes bych mohla udělat
zítra to vůbec nemusí jít
já nemíním druhý den
jenom tak proplakat
i když už neudělám
všechno jako dříve mi šlo
nevím proč
se na to nepřišlo
...no co už...
musím žít tak jak se dá
o tom co bylo dřív
o tom se mi jenom zdá.
~~~~~~~~~~