CHLAPECKÉ VERŠE DOSPĚLÝCH MUŽŮ
když smutek okleští ti duši
a údy tvé zasnoubí se s nudou
pak všechno mé veselí vysychá a chřadne
bledé je vše, co bývalo duho
když plachty tvé se zkrabatí
a vítr přestane již do nich vát
pak i lodě mé
v údivu zůstávají stát
když bolestí už padáš
a nechceš letět výš
pak i křídla má jsou slabá
padám níž, níž a níž
Přečteno 97x
Tipy 9
Poslední tipující: Fractura cordis aperta, jort1, RadekČ, Marten, Anfádis, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)