Po medových kapsičkách
dám do každého květu
do zelené zahalím
tvůj zamračený svět
myslím mizím mihotám
v korunách pro poetu
přebrodím se připomenu
z jabloňových let
u nás už jablůňky vystrkují první lístky, ještě pár dní a vykvetou
09.04.2024 07:13:04 | zase já
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?