Anotace: Stoupám s Tebou...
Hladím Tě po tváři
Hladím Tě po bocích
Dívám se
Jak slastně spíš
Jsi nádherná
Moc dobře
To víš
Stoupám s Tebou
Až ke hvězdám
Kde sleduješ
Jak temnotu
Rozzářím
Díváš se
Jak pářu
Temné nevědomí
Jako by čas
Stál
Stoupám s Tebou
Dál
A dál
Tak tohle je moc krásný stoupání:-)
Zdravím tě a přeju krásnej den, příteli:-)**
09.04.2024 13:52:39 | cappuccinogirl
Hezký den i Tobě:)
Jo stoupání a záře vědomí, je jedinečný zážitek..
.
09.04.2024 14:04:52 | Luko tulák
Pěkné.
09.04.2024 13:46:35 | mkinka