Břehy
Na druhém břehu řeky,
za mlhou rozčeřená,
tvář zrcadlící věky,
jsi jediná má žena.
Na druhém břehu řeky,
za mlhou rozčeřený,
posílám ti své vděky,
můj muži nezměněný.
Na vlnách mezi břehy,
v ráhnoví dnů a nocí,
kormidelníci něhy,
zpívají věštbu srdcí.
Na vlnách mezi břehy,
hlasy se spolu snoubí,
v podobu bílé duhy,
v most naší věčné touhy.
Přečteno 99x
Tipy 15
Poslední tipující: IronDodo, enigman, Marťas9, cappuccinogirl, Dreamy, zase já, Marry31, Lexi, mkinka, Veru, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)