z Ottova slovníku
vytrhnu stránku
vyber si
kterou chceš
a na ni hnědou
napíšu jméno
jaké
to uhodneš
a potom složím
vlaštovku rychle
do okna
padl stín
chudinku malou
úplně v klidu
jako nic
vyhodím
Vlaštovka z okna vzlétla,
V palčivém žáru dne.
k rukám mým dnes dolétla,
Zítra čekám repete...
12.04.2024 01:01:16 | Robin Marnolli
dobrej nápad-udělat si malou vlaštovku z papíru popsanýho neuřvanou básní,
vlašťovičku hned hodit otevřeným oknem. ven, nechť si ji jaro přebere..ST*
10.04.2024 13:06:24 | Frr
Vrtá mi v hlavě, proč se tato báseň nazývá Obejmi mě. Safra, jak jen se to řekne anglicky... :))
10.04.2024 09:09:22 | Anfádis