Tam kde dnes plují oblé tvary
bývalo zvykem vidět tvář
koráby stíny pod plachtami
a na nich starý hodinář
vyhlíží oknem límce břehu
však kromě jizev nemá nic
ač podobný je ústy dřevu
jež má být pýchou loděnic
Líbí se mi že dobře plyne... To tady není úplně zvykem.
12.04.2024 01:37:59 | Robin Marnolli
Nádhera
11.04.2024 08:44:38 | Marry31
v letokruzích...
11.04.2024 08:06:22 | enigman
krásně plynoucí verše, tak má vypadat poezie
10.04.2024 18:24:17 | zase já
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?