Roky
Měsíce
Dny
Plynule tikají
Své příběhy
Nám směle
Říkají
Ne
Nechoď pryč
Nech nám ten čas
Který nám byl
Dán
Moc
Moc rád Tě
Lásko
Mám
Já Tě přímo miluji
Příběhy naše
Nám v oblacích
Fantazií maluji
Vteřiny
Minuty
Ztracené v čase
Máme
Jakou má čas hodnotu
Dobře známe
Tak ruku mi podej
Vezmi si mě celého
Strašně moc
Tě
Chci
Nemohu
Si
Vůbec
Pomoci
Čas si v klidu
Sviští dál…