Bez
Vypínám tě, chci žít v klidu
bez válek a hlavně v míru.
Bez poslanců a šaškáren,
bez násilí... mít krásný den...
Nechci zlobu, nechci zášť,
chci dát na zem kouzelný plášť.
Toužím po lásce mezi lidmi.
Užívat si s rodinou teď,
né... možná jindy.
Vidět jak děti mají svoje děti,
že žijí jak my, v klidném století.
Nechci, ať žijí s pocitem konce blízkého....
Zastavte se prosím....
Použijte mozky, srdce svá,
nemyslete na mamon, nepodporujte zla...
Za své děti a vnoučata prosím...
I vy máte snad své pokolení....
Myslím, že to není jen z mých úst znění...
Otevřít srdce,
jeho hlasu naslouchat,
to jsou klíče
jimiž lze štěstí odmykat...
Souhlasím, Marti (*)
14.04.2024 14:51:02 | Emily Říhová
Je to zněni z tvých úst, ale pěkně jsi to shrnula za všechny normální lidi:-*
11.04.2024 12:25:33 | Žluťák
Také prosím, každej večer, než jdu spát, přemejšlím o podobným...silně jsi mne oslovila, Marťásku:-*
11.04.2024 09:52:35 | cappuccinogirl