Mrtvola
Prohlášen za mrtvolu
Sedím na židli u stolu
V hlavě díru po pistoli
Dneska mě už nic nebolí
Měl jsem život dlouhej a bylo mi ouvej
Zabil jsem se protože
Nemohl jsem na lože
Lože bylo obsazeno
Spala tam ona a její věno
Přečteno 85x
Tipy 7
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Jan Kacíř, Psavec, kozorožka, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (4)