Seděla ve skříni
se zrcadlem
odpoledne si v parku povídala
s andílkem
který měl prst na rtech
pro ticho
které mezi nimi vládlo
nabízela mu šampaňské
lehla si na lavičku pod něj
dlouhé nohy zvedla k nebi
až jí sjela sukně
i ona si prst na rty dala
mlčeli spolu o diktátorech
o nichž se mluví neustále
PS.
doma si vlezla do skříně se zrcadlem
aby se sama sobě neztratila
aby ti zlý k ní nemohli
Já myslel, že ti zlí se právě ve skříni schovávaj... teď nevím kde mám spát...
11.04.2024 12:35:18 | Žluťák