Se zavřenýma očima...
Pohledem kloužu
hlubokým tunelem parku
podél stínů žíhaných závratí
k vlajícímu vodotrysku
pod tekoucím sklem...
Tam v kruhu odpočíváš
v cizím městě, v čase
který se zastavil...
Jen krajky pěny mihotají v dešti slunce...
Přečteno 108x
Tipy 20
Poslední tipující: jort1, Marťas9, Chane, Tomcat, IronDodo, Iness, Ophelia81, Pampalini, Psavec, Lexi, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)